Eks läheb nagu eelmise kriisi ajal - eestlased pakivad kohvri ja lahkuvad, valitsus toob venemaalt uued elanikud, nagu nad on teinud juba vähemalt 15 aastat.
Poliiteliit, kes ei anna oma rahvale midagi, ainult kurnab, hukutab riigi ja siis hukkub ka ise. Uskumatu, aga kommunistidest "eliidil" ei tööta enese alalhoiuinstinkt. Nad nii kaua keksivad ja maksustavad, kuni saavad nende enda poolt sisseveetud venelaste enamuselt jalaga pendli.
Eks läheb nagu eelmise kriisi ajal - eestlased pakivad kohvri ja lahkuvad, valitsus toob venemaalt uued elanikud, nagu nad on teinud juba vähemalt 15 aastat. Poliiteliit, kes ei anna oma rahvale midagi, ainult kurnab, hukutab riigi ja siis hukkub ka ise. Uskumatu, aga kommunistidest "eliidil" ei tööta enese alalhoiuinstinkt. Nad nii kaua keksivad ja maksustavad, kuni saavad nende enda poolt sisseveetud venelaste enamuselt jalaga pendli.
ARILEHT.DELFI.EE
Olulisemad muudatused, millega riik võtab uuel aastal sinu raha (harva annab ka juurde)
Riik on uueks aastaks ette valmistanud kamaluga maksu- ja seadusemuudatusi. Enamik neist suurendab rahva ja ettevõtete maksukohustusi, mõni üksik lubab siiski ka lisatulu.
0 kommentaari 0 Jagamist 4798 vaatamist